مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

درود همسر بنده در یک مطب دندانپزشکی مشغول کار هست که از زمان کرونا به بعد از ساعت هفت صبح تا ده یازده بعضی وقت ها هم شب در مطب می‌خوابد و به منزل نمی آید چون محل کار ایشان تا منزل تقریباً یک ساعت فاصله دارد متوجه شدم مردی از بین بیماران به ایشان پیامکی ارسال کرده و ایشان را خانم فلانی جان خطاب کرده بعد از پرسش من بابت این موضوع ایشان قهر کرد و رفته الان نه ماهه که رفته از طرفی من به دلیل این که ضامن شده بودم و طرف قسط پرداخت نکرده بود مجبور شدم کلیه اموالم را به نام زنم بزنم الان من را از منزل بیرون انداخته و خانه ها را فروخته من چطور میتوان هر دو مورد را پیگیری کنم؟

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. موضوع تمکین را از دادگاه خانواده پیگیری کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید الزام به تمکین ایشان را بخواهید، اموال را اگر قانونا انتقال داده باشید اصولا غیر قابل برگشت است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی جزئیات است
در مورد خانه ، با شرایطی امکان اقامه دادخواست ابطال انتقال سند رسمی به علت صوری بودن
انتقال وجود دارد

در مورد ترک منزل ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و بعد دادخواست الزام به تمکین اقامه نمایید و

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

موضوع شما می‌بایست بررسی شود مدارک خود را حضوراً نزد وکیل دادگستری محل خود برده و از ایشان مشاوره دقیق دریافت دارید تحت شرایط خاص می‌توانید اقدام حقوقی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید بابت خیانت موارد مالی و تمکین و سایر حقوق با داشتن ادله شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بابت رابطه نامشروع مدرکی دارید می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک ها را بدهید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست الزام به تمکین دهید و برای اموال باید با مستندات بتوانید این موضوع را ثابت کنید