مشاوره حقوقی رایگان - تعلق دیه با نامه اول پزشکی قانونی یا بعد از دوره درمان

با سلام.
نامه اول پزشکی قانونی شکستگی مهره دوم کمر رو اعلام کرده لذا برای 4 ماه معاینه بعدی نوبت داده تا مراجعه کنم پزشک قانونی. برای نامه اول چقد دیه تعلق میگیره و برای بعد از درمان چ مقدار دیه تعلق میگیرد... آیا لایحه بدم ک با همین نامه اولی پزشک قانونی دیه من رو بدهند یا صبر کنم تا نامه بعد دوره درمان!.؟
و آیا هزینه های پزشکی ک هزینه کردم بهم بر میگرده یا نه !؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

به صرف نامه ی پزشکی قانونی دیه نمی دهند باید حکم محکومیت طرف مقابل صادر شود