مشاوره حقوقی رایگان - اجاره نامه

با سلام بنده پارسال خونه ای رو رهن دادم به شخصی قرارداد دوساله که بصورت دستنویس و با حضور شاهد نوشتیم با توافق سال دوم با تعرفه جدید حدودا برج 6 امسال که خود ایشان مشاور املاک هستند قولنامه ای ناقص تنظیم کردند که جهت وام استیجاری میخان الان که صحبت از رهن و توافق جدید شده قولنامه تکمیل نشده ای که نوشته بودن رو نمایان کرده در صورتی که قرار بود تمام مفاد قرارداد قبلی درج بشه با توجه به اعتمادی که به ایشان کردم اجاره نامه رو امضا کردم بدون اینکه توضیحاتش کامل بشه و یا شاهدی امضا کرده باشه الان میبینم صحبتی در مورد تعرفه جدید امسال داخلش درج نشده و دوتا شاهد که نمیشناسم هم به عنوان شاهد امضا کردن و از اعتماد بنده سواستفاده کرده میخاستم ببینم راه حل قانونی این اجاره نامه چی میشه و باید چکار کنم با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت اظهارنظر لازم اجاره نامه بررسی شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

جهت اظهار نظر دقیق باید ازسال مدارک شما بررسی گردد