مشاوره حقوقی رایگان - معافیت فتق عمل شده

وقت بخیر
من 22 سالم هست.
من دانشجوی لیسانس هستم.
در سن 4 سالگی عمل فتق اینگوینال کردم.
اما الان که 22 سالم هست، هر موقع میخوام چیزی نسبتاً سنگین بلند کنم ، درد میگیره.
به نظرتون در حین تحصیل معافیت بهم میدن یا بذارم بعد از دانشگاه؟؟؟
اگر معافیت میدن ، ممنون میشم بگید معافیت دائم میدن یا معافیت از رزم ؟
برای پرسیدن سوالات این چنینی به چه ارگانی باید تماس بگیرم یا سوال کنم؟
میشه شمارشونو بدید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

فقط بعد از دانشگاه
به سازمان نظام وظیفه مراجعه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

افرادی که در حال تحصیل در دانشگاه هستند نمی توانند همزمان از معافیت های پزشکی برخوردار باشند باید بعد از دانشگاه در خصوص معافیت پزشکی خود پیگیری نمایید