مشاوره حقوقی رایگان - اخذ پاسپورت برای خانم در نبود شوهر

با سلام مدتی است شوهر خواهر من که درطول زندگی با کارهای خلاف سروکارداشته به خانه نمی آید لازم به توضیح که بعد از بزرگ شدن بچه هایش و رفتن آنها خواهرم خانه پدریم با مادرم زندگی میکند یکی از خواهرهام در خارج زندگی میکند این خواهرم که در ایران است چندی است مریض شده میخواهد برای معالجه بره پیس خواهرش ولی چون طلاق نگرفته باید شوهرش رضایت بده ولی از یکطرف ماههاست به خانه نیامده و از طرف دیگر شوهرش چون کارت ملی و شناسنامه اش بعلت بدهی در ثبت درلیست سیاه می باشد حتی اگر بزور هم بیاوریش نمیتواند در ثبت کاغذی و سندی را امضا کند حال سوالم اینه :
آیا خواهرم میتونی قانونی چون برای معالجه عجله داره پاسپورت بگیرد با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را بهتر از مرکز پلیس به اضافه ده واحد گذرنامه بپرسید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق دادگاهداقدام نمایید قابل انجام است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام جهت اطمینان از مراجع ذیربط پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید ازدادگاه اجازه خروج از کشور را اخذ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید هم مدارک هویتی زوج از توقیف خارج بشود و هم زوج رضایت برای گرفتن پاسپورت بدهد
یا