مشاوره حقوقی رایگان - وام بانکی

با سلام و خسته نباشید خدا قوت
هفده پیش مبلغدو میلیون تومن وام مضاربه از بانک گرفتم که به خاطر اتفاقی از این شهر رفتم وام را از حساب ضامن کسر کردند ضامن بنده الان فوت کرده ولی همسر ایشان شکایت کرده و برای من جلب صادر گردیده من این پول را زمانی که ضامنم فوت نکرده بود نقدی و دستی به ایشان دادم ولی مدرکی نگرفتم حالا سوال اینکه ایا همسر ایشان قانونا میتواند پرونده را ادامه دهد و مرا جلب کند بابت پولی که دادم ولی مدرکی نگرفتن و خودش هم زنده نیست که اقرار کند میتوانم اثبات کنم یا نه لطفا راهنمایی بفرمایید الان جلب صادر شده نمیدانن چکار باید بکنم
ممنکن از زحمات شما عزیزان

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .چون مدرکی بابت اثبا ادعایتان ندارد مسئله دشوار است اما می توانید تقاضای قسم نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به بررسی بیشتری است از طریق پنل مشاوره بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله وراث میتوانند شما را جلب نمایند و شما باید تمام مبلغ و خسارت تاخیر تادیه ، و سایر خسارات را پرداخت نمایید در غیر این صورت حبس خواهید شد
و ادعای شما هم پذیرفته نخواهد شد

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،رضایت جلب نمایید.
تماس بگیرید جهت مشاوره تکمیلی