مشاوره حقوقی رایگان - تسهیلات

سلام. بنده 50 میلیون وام گرفته ام و از کل وام 19 میلیون دیگر مانده چند ماهی هست مدام هر ماه بنده رو اذیت میکنند و یا سر یک قسط مدام پیام میدهند یا دو قسط عقب افتاده داشتم یهو از هر دو ضامنم کم کردن که با بانک تماس گرفتم و با خنده پول رو به حساب یکی از ضامن ها واریز کردن و من هم شماره کارت ضامن دوم رو گرفتم و پرداخت کردم الان کمتر از یک قسط عقب افتاده و باز هم پیام برای بنده آمده آیا راهکاری وجود دارد برای پیگیری این موضوع؟ باتشکر

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق سرپرستی بانک مربوطه پیگیری کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بایستی شما برای جلوگیری از این موارد اقساط را در سررسید پرداخت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام معمولا رویه بانکی اینطور نیست که برای مبالغ کوچک بخواهد طرح دعوی حقوقی کمد مگر اینکه اقساط تمام شود و پرداخت نشده باشد در هر صورت بهتر است به شعب سرپرستی بانک مربوطه مراجعه کنید و حضوری توافقی مناسب داشته باشید