مشاوره حقوقی رایگان - قانون استخدامی سپاه

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده بسیجی فعالی هستم که بعد از مجروحیت در رزمایش،جانبازی من در کیمسیون 135 ستاد کل سپاه تایید شد.
سوال مشخص من این است:

1.باتوجه به رای کمیسیون 135 و قانون استخدامی سپاه،از نظر قانونی بنده به عنوان جانباز سپاه در نظر گرفته شده ام؟(حتی اگر پرونده به بنیاد شهید هم ارسال نکنم)

2.حال من میتوانم با همین حکم،درخواست گواهی جانبازی از سپاه(برای سایر مراکز دولتی یا غیردولتی) داشته باشم؟

پیشاپیش از توجه شما ممنونم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از اداره مربوطه پیگیری کنید سوال حقوقی نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است