مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

سلام و عرض ادب..در سال 59 در جنگ ایران و عراق مجروح و از ارتش گواهی 15درصد جانبازی داشتم..در سال 89 به بنیادسهید مراجعه و بر مبنای پردنده بایگانی که موجود بود به کمیسون پزشکی اعزام و 10 درصد جانبازی تایید گردید...متعاقبا پیگیری نمودم و کارت ایثار ارتش دارم...سوال من اینست...آیا پس از فوت درصد جانبازی من به 25درصد ارتقاء می یابد؟تا فرزندان و همسرم از مزایای متعلقه به جانبازان 25 درصد بهره مند باشند..ممنون خواهم بود راهنمایی نمایید..

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فرزندان شما میتوانند بهره مند شوند و برای همسر باید در صد جانبازی بیست و پنج یا بالاتر باشد