مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

سلام وقت بخیر وخسته نباشد . پدر بنده چهار سال جبهه داشتن و در عملیات جانباز شدن ولی متاسفانه درصد جانبازی ایشون نسبت به وضعیتشون کم بود 15درصد بود حالا 2 سال است که فوت کردن آیا صحت دارد که بعد از فوت درصد جانبازیشون میشه 25 درصد؟؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید در خواست بدهید تا در کمیسیون بررسی بشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بله جانبازانی که زیر 25 درصد جانبازی داشته باشند در صورت فوت درصد جانبازی آنها به 25 درصد ارتقا واز مزایا قانونی برخوردار خواهد بود مشروط به اینکه جانبازی این اشخاص در مناطق جنگی و درعملیاتها رخ داده باشد