مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ

آپارتمانی را پیش خرید کردم هنگام عقد قرارداد پسر فروشنده ساختمان را به ما نشان داد و سپس در مورد پارکینگ صحبت کردیم به ما گفت سه تا پارکینگ دارد ساختمان دو تا پشت سر هم که مزاحم یکدیگر میباشند و یک عدد که مزاحم نمی باشد. با هم توافق کردیم و ان را به ما فروخت و در قولنامه درج شد پارکینگ مزاحم نمی باشد الان بعد از تحویل ساختمان میگوید ما دو تا پارکینگ غیر مزاحم داریم میخواهم پارکینگی را که مزاحم دارد را به شما بدهم در صورتی که اصلان در قولنامه هم قید نشده که پارکینگ ما مزاحم دارد ایا میتواند این کار را انجام دهد و می گوید اصلا با شما در مورد جای پارکینگ صحبت نکردم. هنوز سند هم صادر نگردیده است باید چه کاری انجام دهم.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .رملاک مفاد قراداد وتعهدات طرفین معامله است.خلاف ان عمل کند بایستی در صورت داشتن حق فسخ به هم زنید یا اینکه دادخواست الزام به ایفای تعهدوالزام به تنظیم سند علیه ایشان مطرح نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام حق این کار را ندارند و شما می توانید پارکینگ بدون مزاحم بگیرید نیاز است قرارداد شما بررسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در قرارداد جایگاه پارکینگ را مشخص میکردید در غیر اینصورت ایشانهر کدام از دو پارکینک غیر مزاحم را به شما تحویل دهد تعهد را انجام داده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادخواست الزام به تحویل پارکینگ بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مطابق قرارداد باید باشددر غیراینصورت دادخواست الزام به ایفای تعهد بدهید یا در صورت داشتن حق فسخ قرارداد را فسخ کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تحویل پارکینگ بدهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دادخواست الزام به ایفای تعهدات مندرج در قرارداد را بخواهید