مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از سفید امضا

سلام وقت بخیر
حدود یک سال و نیم پیش بنده مدیر فروش یک شرکت بودم و با کارفرما به مشکل برخوردم ، ایشان طبق یک دست نوشته با خط خودم از بنده تمامی پرونده ها و مدارک را از من تحویل گرفتند و متعهد به پرداخت حقوق و پورسانت من شدند، بعد از عدم پرداخت من به دادگاه کار شکایت کردم و نهایتا قسمتی از طلب خود را با جلب اموال گرفتم، در حال حاضر ایشان شکایتی علیه بنده نموده اند که دست نوشته جعل می باشد، کارشناس اول به نفع بنده رای دادند، ولی کارشناسی سه نفره به یکی نبودن جوهر و تقدم و تاخر و استفاده از سفید امضا رای دادند، بنده که خودم به خودم شکی ندارم و می دانم اثر انگشت و امضا و نوشته ( تحویل گرفته شد) از طرف این آقا با اثر انگشت و امضا و متن بنده در یک زمان با یک خودکار و یک استمپ بوده است و نظریه کارشناسی به هیچ عنوان صحیح نمی باشد! آیا برگه ای که امضا و اثر انگشت و نوشته ای با دست خط ایشان (تحویل گرفته شد) دارد اصلا مصداق سفید امضا می باشد؟ تکلیف بنده چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مدارک نیاز به بررسی و می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توضیحات شما مبهم است ولی شما میتوانید دوباره به نظریه کارشناس اعتراض کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به بررسی فراوان و گفت و گو دارد لذا از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مدارک و مستندات شما قابل بررسی می باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.می توانید تماس بگیرید