مشاوره حقوقی رایگان - سرقت کارت

سلام، من با آقایی آشنا شدم که در جلسه دوم ملاقات با حقه گفتند که کارتشونو گم کردن و از پدرشون خواستند به کارت من پول بریزن تا بتونن برداشت کنن، اول سعی کردم کمکشون کنم، پول غذا رو حساب کردم و ایشون متوجه رمز من شدن، یکم بیشتر رفتارهاشون برام مشکوک شد و انقدر سر جابجایی پول داستان درست کرد که فکر کردم کاسه ای زیر نیم کاسه باشه، بحثمون شد و ایشون از ماشین پیاده شد اما دو تا از کارتهای منو دزیده بود و یک دقیقه بعد که پیامک برداشت اومد متوجه شدم و برگشتم اما جلوی بانک نبودن، تماس ها رو جواب میداد و میگفت اشتباهی پیش اومده صبر کنم تا بیاد، فکر کنم میخواست وقت تلف کنه تا مسدود نکنم اما کردم، تو این فاصله از چند تا بانک 1،800،000 برداشت کرد، حتی کارت دیگه ام که موجودی نداشت رو تا نیمه شب مانده میگرفت و نهایت 4،500 تومن هم ازون برداشت
من از ایشون فقط دو تا شماره تلفن و اسم کوچیک رو میدونم
میشه شکایت کرد و به جایی میرسه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید شکایت کنید و دوربین عابر بانک تصویر نامبرده را ضبط کرده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلایل و مدارکی دال بر توجه اتهام به ایشان باشد بله می توانید شکایت خود را طرح نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام باارایه ادله محکمه پسند شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله شکایت کنید از طریق پلیس فتا پیگیری می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سوالتان کلی است پیشنهاد میکنم از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید