مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده ازکارت بانکی

باسلام کارت بانکی ومدارکم راازمن دزدیده اندوباکارت بانکی من که رمزکارتمم همراه مدارکهام بوده کلاهبرداری کرده اندتوسایت درج آگهی آگهی دروغ دادن و بیعانه هایی که ازمالباختگان می گرفتن به حساب بانکی من واریزمی کردن الان رفتم کارت بانکی خودم رابگیرم بانک گفته باید برم دادگاه جلوی حساب منوبستن آیا این وسط پای منم گیرهست؟ناگفته نماندکه چندنفربامن تماس گرفتن ازمالباختگان می گفتن که من کلاهبرداری کردم ومنوتهدید کردن حالا میخوام بدونم دادگاه برم جرم من چیست و چگونه میتونم ثابت کنم که بی گناه هستم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست بروید از خود دفاع نماید زمانی که شخصی کارش به سرقت می‌رود می بایست درجا آن را بسوزاند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کسی که کارت بانکیش با رمز داخل ان مفقود می شود فورا به بانک مربوطه مراجعه نموده ودرخواست سوختن کارت را می دهد وبعد هم به دادسرا شکایت می کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما باید بلافاصله بعد از گم شدن مدارک و کارت بانکی اعلام مفقودی می کردید و رمز بانکی خود را تغییر می دادید تا سوءاستفاده نشود.
دادگاه به راحتی ادعای شما را نمی پذیرد.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام
باید بررسی شود که تعداد شکات چند نفر هستند تاریخ و محل وقوع جرم کی بوده است، رابطه شما و مجرمین بررسی شود تلفن و آدرس و...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه باید به محض سرقت کارت را می سوزاندید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر اثبات کنید قبل از وقوع جرم مدارک شما سرقت شده خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل عدم سوء نیت ، شما مرتکب جرمی نشده اید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ادعای سرقت مدارک و کارت بانکی شما ، باید در مرجع قضایی ، احراز و اثبات گردد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

سلام هر مدعی یا شاکی میبایست بتواند ادعای خود را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نیست اصل بر بی‌گناهی است و برائت....

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چون کارت شما بوده اتهام‌متوجه شماست مگر خلافش را اثبات کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بار اثبات موضوع مبنی بر اینکه مدارک شما مورد سرقت واقع شده است به عهده ی شما قرار دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر همراه با دلایل کافی نباشد بله محکوم نیشید