مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اجرت المثل

با سلام اگر زن درخواست اجرت المثل خود را بدهد و هر دفعه که به دادگاه احضار می شود به دادگاه نیاید و دوباره درخواست بدهد او چند بار می تواند این کار را انجام دهد و به دادگاه نیاید در این صورت رای قطعی دادگاه کی صادر می شود ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

قابل پیش بینی نیست جهت توصیحات بیشتر از پنل مشاوره استفاده کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتیکه اخذ توضیح از زوجه ضروری باشد و دادگاه دلایلی قانع کننده در خواسته زوجه در پرونده وجود نداشته باشد دادخواست وی رد خواهد شد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

این تصمیم با قاضی است و در قانون برای مراتب جهت حضور صراحتی ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
رای بدوی صادر بشه و اعتراض نزنه قطعی میشه