مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم نامه دستی

در سال 66 مادرم و چهار خواهرش دو قطعه از ملک پدریشان را از تنها برادرشان که املاک در اختیار وی بوده بوسیله تنظیم تقسیم نامه بدست آورده اند سالها بعد که امضاء کنندگان تقسیم نامه فوت شده اند بجز یک نفر آن بنده ورثه یکی از امضاء کنندگان هستم حال چگونه می توانم علیرغم عدم پیگیری ورثه ها و مزاحمت فرزند برادر مادرم که مانع تصرف و یا فروش ملک در آن تصرف داشته باشم و میزان سهم خود را بدست آورم. متشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر نسبت به تصرفات قانونی خود که مطابق تقسیم نامه بین همه امضا شده مورد تایید است اشخاصی مزاحمتی برای تصرفات ایجاد نمودند می‌توانید دادخواست شکایت مناسبی را طرح و اقدام نمایید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله اگر تقسیم نامه صحیح باشه و مورد تایید همه ورثه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تقسیم نامه مورد تایید همه باشد بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر تقسیم نامه صحیح باشد و مورد قبول همه باشد فقط بر علیعه مزاحم اقدام شکایت کنید در غیر اینصورت میتوانید تنفیذ تقسیم نامه را بگیرید