مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام. بنده در دهه هشتاد دچار یکسری مشکلات اقتصادی شدم و پدر و مادر مرحوم بنده هرکدوم به نوعی اقدام به رفع مشکل بنده کردند.به این صورت که پدرم با وثیقه گذاشتن سند منزل در بانک وام گرفت و مادرم وقتی دید توانایی پرداخت اقساط را ندارم مقداری طلا فروخت و به پدرم داد که اقساط را بپردازد.حالا با گذشت سالها از این داستانها و فوت پدر و مادرم و امین قرار دادن یکی از برادرانم برای انجام امور انحصار وراثت و امور اداری آنها با شستشوی مغزی بقیه خواهر و برادرانم قصد کسر کردن و محاسبه مقدار طلایی که مادرم برای کمک و سامان اوضاع اقتصادی بنده نموده بود را به نرخ روز دارند و میگویند اگر طلاهای مادر بود الان نفری nتومن به هرکدام میرسید و چرا برای تو داده و الان باید به نرخ روز محاسبه و به بقیه بدی.حال سوال بنده اینه که باتوجه به اینکه من شخصا از مادرم نه طلا و نه پول دریافت نکردم و ایشان به دو عروس دیگر خود طلاهای خود را داده که بفروشند و پول حاصل از فروش طلاها مستقیما به پدر مرحومم داده شده که اقساط وام را بپردازد،آیا بقیه وراث حق چنین ادعایی را دارند که از بنده مطالبه نمایند. و راهکار قانونی بنده برای گرفتن حق الارث خود که مقداری از آن را برادرم بلوکه نموده چیست.در ضمن آنها با تنظیم یک وثیت نامه جعلی و ساختگی هم قصد تهدید اقدام به مستند جلوه دادن ادعای خود را هم نمودند.لطفا قانونی ترین و سریعترین روش را پیشنهاد نمایید.سپاس

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام پولها به رضایت بوده در زمان حیات داده اند و ربطی به ارث شما ندارد و در خصوص وصیت نامه جعل درخواست کارشناس رسمی دادگستری در خصوص جعل درخواست کنید و اگر مهلت گذشته است درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس بکنید
باسپاس سیدمسعود حیدری

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود.

نسبت به سهم الارث خود پس از اخذ گواهی انحصار وراثت میتوانید دادخواست تخصصی تنظیم گردد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به این صحبت ها توجه نشان ندهید هر فردی تا زمانیکه در قید حیات است مخیر است اموال خود را فروخته، بخشیده و یا حتی آتش بزند این دیگر ارتباطی به ورثه اش ندارد
در خصوص ارث بهتر است اقدام به اخذ گواهی انحصار وراثت ، سپس تحریر و بعد تقسیم ترکه نمایید
برای کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با من در ارتباط باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

مریم یزدان بین

سرکار خانم مریم یزدان بین :

اموالی که اشخاص در زمان حیات در اونها دخل و تصرف میکنن متعلق به خودشون هست و کسی از این حیث نمیتونه ادعایی بکنه و اگر ادعایی خلاف این وجود داره بار اثبات با مدعیه.
در رابطه با جعل وصیت میتونید درخواست کارشناسی کنید تا جعل بودنش اثبات بشه.