مشاوره حقوقی رایگان - حکم رشد

سلام.خسته نباشید...من یه زمین از تعدادی ورثه خریداری کردم که بین این ورثه دخترخانمی هستن که به سن 18 سال نرسیده است و قرار بر این شد که ما روی کاغذ معامله را انجام دهیم و بعد این خانم اقدام به گرفتن حکم رشد کنن ....من پول رو به حساب قیم ایشون که مادرشون بود ریختم ولی بعد از مراجعه به دادگاه جهت گرفتن حکم رشد قاضی از دادن حکم رشد جلوگیری کرد . و من الان نگران این هستم که ایشون (دختر خانم) زیر حرفشون بزنن و بگن اصلا معامله ای صورت نگرفته و پولی هم که دادم دیگه بهم برنگرده و یا کلا به هر صورت دیگری دبه کنن ....در این صورت من باید چه اقدامی کنم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر قیم به قیمومیت وی امضا زده اند مشکلی نیست به شرط رعایت موارد قانونی و رعای مصلحت ایشان

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.ایشان چون به سن قانونی نرسیده اند نمی توانند در امور مالی خود دخل وتصرفی داشته باشند قیم ایشان اداره می نمایند قیم هم بایستی از طریق دادگاه تعیین گردد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از مادرشان اقرار نامه بگیرید و ولی یا قیم می تواند قرارداد را امضاء کند و اگر قیم یا ولی امضاء کند مشکلی پیش نمیاد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه حکم رشد ایشان رد شده است امضای وی در معامله محل ایراد بوده امکان این که معامله نسبت به ایشان باطل گردد محتمل است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگرقیم امضا و پول را دریافت کرده باشد مشکلی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود ولی یا قیم می تواند قرارداد را امضاء کند و اگر قیم یا ولی امضاء کند مشکلی پیش نمیاد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ولی یا قیم می تواند قرارداد را امضاء کند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اکر بعدا هم حکم رشد میکرفت باز معامله مستقیم باایشان صحیح نبود