مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض ثالث اجرایی

بنده ملکی ورثه ای خریدم با مبایعه نامه عادی بعد از خریدبنده همسر یکی از وراث ادعا کردن ک پدر شوهرش زمان عقد یک دنگ از ملک باهاش صلح کرده ودر قباله ازدواجش سندش هس از ورثه شکایت کردن و ملک بازداشت کردن و ورثه هم میگن همچین چیزی نبوده و این جعلیه..الان با اعتراض ثالث اجرایی میتونم رفع توقیف بگیرم بخاطر تقدم در خرید؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام وراث می بایست شکایت کنند و جعلی آنرا اثبات نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام امکان دارد نیاز به بررسی جزئیات موضوع است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که چنین ادعایی واهی و بی‌پایه و اساس باشد باید وراث نسبت به ادعای جعل اقدام نمایند و شما نیز می توانید دادخواست اعتراض ثالث اجرایی تقدیم کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

نیاز به بررسی بیشتر است اگر صلح اثبات نشود میتوانید رفع توقیف کنید در غیر ایتصورت معامله نسبت به سهم صلح شده غیر نافذ است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید اول در خصوص جعل تعیین تکلیف شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله اعتراض ثالث اجرایی انجام دهید یا اگر در مرحله اجرا نیست به عنوان وارد ثالث دادخواست بدهید