مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع با زن مطلقه

سلام اگر پسر مجری با زن مطلقه رابطه جنسی داشته باشن و هردو با رضایت طرفین باشد و بعد زن بخواهد شکایت کند جرم چیست

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام جرم رابطه نامشروع است ومجازات شلاق تا99ضربه شلاق است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پسر مجرد می تواند موضوع را نماز کند و اگر امکان انکار وجود نداشت بگوید صیغه شفاهی خونده بودیم و کسی تلفنی صیغه خوانده بود

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

زنا که اثابت آن محتمل نیست ولی رابطه نامشروع در صورت داشتن مدارک اثبات آن احتمال دارد و به نود و نه ضربه شلاق تعزیری محکوم می‌شوند هردو طرف

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

زنای غیر محصنه مشمول حد شرعی و اگر هر کدام مستخدم دولت باشند اخراج خواهند شد