مشاوره حقوقی رایگان - چند شغله بودن

با سلام.ایا شخصی که مدیر عامل یک شرکت خصوصی هست همزمان می تواند پروانه کسب هم بگیرد ؟ یا مدیریت چند کسب و کار داشته باشد ؟ در مورد مشاغل دولتی چطور ؟ با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. تصدی شغل دولتی برای مدیرعامل واعضای هیت مدیره انواع شرکت بجز شرکت تعاونی ممنوع است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شغل دولتی دارید نمی توانید به عنوان مدیرعامل و عضو هیئت مدیره در شرکت های خصوصی مشغول فعالیت باشید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

مشکل ندارد در این خصوص مگر شغل دولتی با مدیریت شرکت خصوصی ولی با پروانه کسب در تعارض نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر شغل دولتی دارید در این صورت دو شغله محسوب میشود و تخلف است