مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت

سلام من 1سال پیش نامزدم به زور بهم دست زد و خون اومد الان با یکی هستم میگه چون نامزد داشتی شاید دختر نیستی و رابطه داشتی میگه بهم ثابت کن دختری من الان نمیفهمم چیکار کنم من فقط همون یه بار رابطه داشتم یعنی برم دکتر میتونم گواهی سلامت بگیرم یا میفهمن بکارت ندارم توروخدا زود جواب بدین ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به پزشک زنان مراجعه کنید اگر گفت سالم با معرفی نامه دفتر ازدواج به پزشکی قانونی مراجعه کنید و گواهی سلامت بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید متخصصین زنان در این خصوص استفاده نمایید

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شما در این وضعیت فعلی باکره نیستین گواهی سلامت نمی‌تونین تقاضا کنین مگر در شرایط خاص

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سوال حقوقی‌ نیست. به پزشک زنان مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بهتر است اول به متخصص زنان مراجعه و در این خصوص مطمئن شوید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با دست زدن خون نمیاد بلی قابل تشخیص است به پزشکی قانونی مراجعه و گواهی بگیرید