مشاوره حقوقی رایگان - سپاه

سلام وقتتون بخیر
ببخشید پدر من حدود 10 سال پیش حدود 10 روز رفته زندان واسه سرقت که اصلا کار پدر من نبوده و قرار منع تعقیب صادر شده
و من میخوام برم گزینش سپاه مشکلی پیش میاد آیا؟؟
و تو گزینش که میپرسن آیا خانواده درجه 1 سابقه کیفری یا بازداشت داره یا نه چی بگم و تو برگه چی بنویسم ؟؟
آیا برای منع تعقیب پدرم برای سپاه به مشکل میخورم؟
چون اصلا پدرم بی گناه بوده

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مشکلی پیش نمیاید چون منع تعقیب خورده اصلا مجرم نبوده

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

خیر. سابقه محسوبنمیشه و لزومی هم ندارد ک بیان بفرمایید.

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.وقت بخیر
احتمالا پدر شما اون ده روز رو بازداشت موقت بوده تا تحقیقات انجام بشه و با قرار منع تعقیب آزاد شده و این در سابقه کیفری ثبت نمیشه و شما میتونین بنویسین که سابقه ندارن چون سابقه با رای اصلی به وجود میاد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

لزومی ندارد در برگه بنویسید و اینکه سابقه محسوب نمیشه و نگران نباشین