مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

باسلام برادر شهیدم خودرو من رو طی جریانی شخصی امانت گرفت و پس نداد بعد از یکسال که پیداش کردم بهم پس نمیدن و میگن خریدیم ماشینو و منو تهدید میکنن برگه سبز و کارت ماشین داخلش بوده من حتی برای شکایت هم توان مالی ندارم چون با ماشینم کار میکردم الان بیکار شدم بنیاد رفتم و گفتم ماشینمو پیدا کردم بکمکتون احتیاج دارم متاسفانه فقط گفتند مشکل ما نیس برو اقدام کن درصورتی ک اونا منو تهدید میکنن ک اقدام نکنم موندم الان چیکار کنم بنیاد نه وکیلی نه حتی تماسی نگرفت باهاشون تا بدونن من بی کس نیستم من هیچ کسو ندارم باهاش درمیون بزارم یا اقدامی کنم سوادم کمه و در روستا زندگی میکنم ایا راهی هس ک کسی بهم کمک کنه از طریق بنیاد

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر دلایل مدارکی مبنی بر امانت خودرو دارید شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید در خصوص خیانت در امانت شکایت کنید هزینه زیادی ندارد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بهتر است به دفاتر خدمات الکترونبک قصایی مراجعه د با ارایه مدارک امانت و ندارک مالکیت شکایت کیفری خسانت در امانت نمایید

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
وقت بخیر
شما باید شکایت خیانت در امانت انجام بدین و تهدید. مبلغ خیلی کمی میخواد پرونده های کیفری.اگه اثبات بشه مکلف میکنن خودرو رو پس بدن.اگه مابین شما قولنامه یا نوشته ای نباشه یا به حساب شما پول واریز نکردن میتونین اثبات کنین

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدا رکی دال بر مالکیت خودرو و امانی بودن ان دارید به عنوان خیانت در امانت شکایت کنید. هزینه زیادی ندارد

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

میتونین تحت عنوان خیانت در امانت شکایت مطرح کنین و هزینه آن بیش از پنجاه هزار تومان نمیشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام به قسمت معاضدت کانون وکلا ، مراجعه و درخواست وکیل معاضدتی
نمایید و سپس شکایت
خود را مطرح نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تحت عنوان خیانت در امانت شکایت نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میتوانید در خصوص خیانت در امانت شکایت کنید هزینه زیادی ندارد