مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن خودرو خودم از نامزدم

سلام بنده پارسال ماشینی خریداری کردم و جهت امانت به نامزد خودم دادم تمامی ندارک به نام من از جمله پلاک و سند ثبتی ولی ماشین و مدارک رو به خاطر تردد به نامزدم دادم حالا چطور میتونم حکم توقیف خودرو رو بگیرم ؟

پاسخ ها :

فاطمه زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اظهارنامه بفرستید بعد دادخواست استرداد یا شکایت کیفری حسب مورد. جهت توضیحات بیشتر تماس بگیرید 09173281355

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر ابتدا میتونید با ارسال اظهارنامه تقاضای استرداد ماشین بکنید در صورت عدم استرداد شکایت خیانت در امانت کنید در صورت نیاز لطفا تماس بگیرید

مراد حسن پور

جناب آقای مراد حسن پور:

سلام
از طریق شکایت

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

سلام ميتونيد اظهار نامه بفرستين و بعد شكايت كنين
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

ربابه علی پور اقدم

سرکار خانم ربابه علی پور اقدم :

سلام. دادخواست استرداد مال منقول(خودرو) علیه خانمتون مطرح کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست استرداد یا شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام به موجب اظهارنامه ای تقاضای استرداد مدارک کنید و ایشان را به طرح شکایت کیفری خیانت در امانت تهدید کنید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود
ابتدا ارسال اظهارنامه و سپس شکایت کیفری با ادله دو شاهد و اظهارنامه تنظیم کنید مبنی بر خیانت در امانت

سحر  دريابر

سرکار خانم سحر دريابر :

با سلام در صورت شکایت خیانت در امانت دادگاه از مراجع مربوطه استعلام می نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید شکایت خیانت در امانت را مطرح نمایید البته اگر ...

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

بادرود ابتدا از طریق مذاکره موضوع را حل کنید در غیر اینصورت با توجه به اینکه مال منقول است توسط یک اظهارنامه استرداد مال را بخواهید در صورتی که اعتنایی نکردند شما می توانید شکایت خیانت در امانت انجام دهید یا اینکه از طریق دادخواست حقوقی استرداد مال خود را بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست استرداد مطرح کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید ابتدا اظهارنامه مبنی بر استرداد خودرو با قید مدت ارسال نمایید. و سپس باید دادخواست استرداد خودرو امانی را مطرح نمایید و ....