مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

مشهد برای جهیزیه درخواست دادم قاضی گفت هر کی هر وسیله ای خریده مال خودش یعنی زن هر چی آورده مال خودش مرد هم هر چی خریده مال خودش دختر خالم در تهران سه ماه بعد من درخواست جهیزیه داد قاضی گفت هر چی وسایل هست مال زنه و تمام جهیزیه را دختر خالم داد یعنی هر شهری قانون خودش رو داره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر هر کی هر وسیله ای خریده مال خودش دادگاه یا شورا تهران برخلاف قانون رای صادر کرده است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر قانون یکی است متاسفانه رویه قضایی متفاوت است در صورتی که به حکم اعتراض دارید می‌توانید اعتراض خود را اعلام کنند تا در مرحله تجدید نظر رسیدگی مجدد گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قانون همان است که به شما گفته شده ولی توجه کنید که اگر مرد اموالی را به عنوان شیر بها متقبل شود شود انها هم جز جهیزیه زوجه است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بعضی از قضات وسایلی که هنگام ازدواج مرد میخرد را جزو جهیزیه خانم محسوب میکنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نیاز به بررسی دارد می توانید در صورت تمایل تماس بگیرید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

رای دادگاه مشهد صحیح است. ممکن است جهیزیه خریداری شده در تهران توسط زوج به طرقی به زوجه تملیک شده باشد

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.وقت بخیر
هر شهر قانون خودش را نداره اما بعضا سلیقه ای عمل میشه.شما اگر طبق قانون لیست سیاهه داشته باشین طبق اون باید وسایلتون رو بردارین و برای بقیه وسایل یا باید فاکتور باشه یا مشترک محسوب میشه که تقسیم میشه.در مورد پرونده دختر خالتون حتما همسرشون اعتراضی نکردن در مورد کل وسایل.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در خصوص استرداد جهیزیه متاسفانه قضات سلیقه ای عمل میکنند اما انچه در قانون محرز است طبق لیست جهیزیه متعلق به زوجه است مگر انکه زوج فاکتوری به نام خودش بیاورد

مهدي  داودي

مهدي داودي :

در صورتیکه در زمان ازدواج لیست جهزیه تهیه به امضاء شهود رسیده باشد، مورد استناد است، در غیر اینصورت آنچه عرفا زن تهیه می کند جزء جهزیه است مگر آنکه مرد اسنادی ارائه کند که نشان دهنده مالکیت ایشان باشد، مانند فاکتور و...

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

شما مالک جهیزیه ای هستید ک ب خانه همسر. و سایر اموال یا مشترک هست ک تقسیم میشیود یا توسط زوج خریده شده. حکم قاضی مشهد صحیح است

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شما می بایست قبل استرداد جهیزیه یک تامین دلیل اخذ میکردین همشهری گرامی بعد تقاضای استرداد میدادین و دادگاه به نفع شما حکم میداد طبق رویه جهیزیه مال خانم است حتی در مشهد فقط دعوی درست مطرح نشده است با مدارک و مستندات قوی نبوده

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

رای دادگاه مشهد صحیح است مگر در صورت تملیک به زوجه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به لیست سیاهه و فاکتور وسایل متعلق به هرکس باشد می تواند مسترد نماید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بعضی از قضات وسایلی که هنگام ازدواج مرد میخرد را جزو جهیزیه خانم محسوب میکنند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید