مشاوره حقوقی رایگان - تهمت چاقو کشی

سلام . من پدرم 4 ماه پیش چاقو خورده . میگه مادرم زده ولی دروغ میگه بخاطر اینکه از خونه بیرونش کنه. میره درخواست طلاق میده ولی وقتی میرن دادگاه قاضی میگه ک حق و حقوق مادرم رو باید بده اونم درخواستش رو پس میگیره الان رفته از مادرم شکایت کرده ک اون بهش چاقو زده . من مادرم ms داره با واکر به زور راه میره . الان میتونه کاری انجام بده. شاهدی هم ندارن . فقط وقتی ک برادرم داشته میبردتش بیمارستان گفته ک رفتم بیرون یکی زده بهم

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بار اثبات این ادعا به عهده ی خودش هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

بر اساس " قاعده البینه علی المدعی " ، یا " البینه علی من ادعی " ، مدعی باید ادعای خود را اثبات نماید و تفاوتی نمی کند که مدعی خواهان یا خوانده دعوا باشد . بنابراین، فراهم آوردن و ارائه دلیل بر عهده مدعی و یا به عبارت دیگر ، " بار دلیل بر دوش مدعی است " . مدعی هر یک از اصحاب دعواست که اظهار او خلاف اصل است و یا اینکه اظهارات او خلاف امری باشد که قانونگذار فرض کرده است .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
پدر باید ادعای خودرا اثبات نماید صرف ادعا بدون ارائه شواهد معتبر امکان ندارد به نتیجه برسد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کسی که ادعایی دارد بار اثبات دعوا بر عهده ایشان فرمودند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

کسی که ادعایی دارد بار اثبات دعوا بر عهده ایشان