مشاوره حقوقی رایگان - تخلف دادیار در صدور حکم جلب

با سلام.
دادیاری صرفا بر اساس استعلام شماره تلفنی از مخابرات که به نام اینجانب بوده و از طرف شخصی کلاهبردار در حین معامله ای روی برگ چک درج گردیده اقدام به صدور حکم جلب اینجانب نموده است.
1_ در صورت پیگیری قضایی و محکومیت ایشان از طرف دادگاه عالی انتظامی به علت صدور حکم جلب خارج از مقررات قانونی مجازات نامبرده چیست؟
2_ با توجه به این که چند سال از این اتفاق گذشته است، آیا پیگیری پرونده مشمول مرور زمان می شود؟ مهلت زمانی مرور زمان چند سال است؟

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در خصوص سوال اول توضیح دهید که به چه دلیلی عمل قاضی خارج از مقررات بده و سوال دوم اینکه بله ممکن است مشمول مرور زمان شود ولی لازم است توضیح دهید فاصله زمانی چقدر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر پیگیری این پرونده نتیجه ای نخواهد داشت

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
توضیحات کافی نیست اما بنظر مشول مرور زمان شده باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

معمولاً شکایت شما دادسرای انتظامی قضات به نتیجه نخواهد رسید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت شما دادسرای انتظامی قضات به نتیجه نخواهد رسید