مشاوره حقوقی رایگان - توهین به سارق

باسلام شخصی به مغازه من امده با نیت و هدف قبلی به دلیل شلوغی دفتر و به بهانه الکی دعوای زرگری راه انداخته وسایل را شکونده و کارتخوان دفتر را برداشت دنبال کارتخوان دویدم بعد از اینکه با ارنجشم صدمه زده بهم شروع کردم به فحش هایی چون توله سگ کارتخونم رو بده و ... خوروی (پوزش میخوام مجبور به نوشتن شدم جهت راهنمایی) من شکایت رو ادامه ندادم بخاطر مشغله و ابروم چون خانمم و منع تعقیب و مختومه شد حال ایشان چون با نیت قبلی بوده و امادگی داشته فیلم با دوربینش (با حذف قسمتهای که خودش دعوا و فحاشی کرده) گرفته حالا شاکی بنده بخاطر توهین و فحاشی شده! ایا توهین به سارق وسیلت برای پس گرفتن مالت جرمه و مجازات من چیه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سوالتان کلی است پیشنهاد میکنم از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سوال مفهوم نیست از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر توهین ثابت شود جریمه نقدی دارد در جلسه حاضر شوید و دفاع کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
شما نیز شهود خود را جهت فحاشی و سرقت ارائه دهید
مجازات جریمه نقدی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر توهین و فحاشی اثبات شود مجازات جزای نقدی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

مجازات توهین در صورت اثبات جزای نقدی است