مشاوره حقوقی رایگان - رابط با زن متاهل

سلام
من با یه خانم رابطه واتساپی داشتیم . که شوهر ایشون فهمیدن . و از تمام پیام ها اسکرین شات گرفتن و ولی چون همیشه پیام ها رو پاک میکردن فقط برای دور روز بوده و متن پیام ها هم عاشقانه بود و هم احساسات عاطفی و کمی هم حرفای جنسی . شوهر ایشون رفتن و پیگیری کردن و تونستن مقداری از تماس های صوتی و تصویری هم بدست اوردن به گفته خودشون . و همچنین شارژ و که برای ایشون فرستادم و مقدار پول که به ایشون دادم ولی بحساب خانم نزدم به حساب مادر خانم بود و همچنین خط من بنام خودم نیست .
در ضمن ما هیچ گونه رابط نزدیک نداشتیم و قرار بود خانم بیان و من ایشون رو ببینم که داخل پیام ها ذکر شده است . و در روزی که مشخص کردیم . شوهر ایشون رفتن به جرم رابطه زنای محصنه شکایت کردن . ایا شکایت ایشون پذیرفته میشود . من چگونه میتونم از خودم دفاع کنم داخل دادگاه . در ضمن خانم ایشون چندین ماه هست که جدا زندگی میکنه و با شوهرشون مشکل دارن .

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

تحت عنوان زنا که بار اثباتی سنگین دارد و نمیتونن اثبات کنن ولی رابطه نامشروع کمتر ازنا محتمل است ولیکن دفاع شما منکر شدن باشه و بگین توسط شما نبوده

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام. مطابق توضیحاتتون شرایط زنای محصنه وجود ندارد ولی به احتمال زیاد به رابطه نامشروع محکوم شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جای نگرانی نیست اگر اثبات کنید رابطه فیزیکی نبوده و صرفا پیام و واتساپ و... بوده مشکلی پیش نمیاد و شکایت رد میشه.
تمام

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حداقل جرم شما داشتن رابطه نامشروع میتواند باشد وکیل بگیرید پر آسیب است

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر ؛
فارغ از اینکه ارتباط شما به شکلی غیر قابل قبول می باشد و پسندیده نبوده اما جرمی هم به شما منتسب نمی باشد چراکه بر اساس قانون رابطه مادون زنا منحصر به رابطه فیزیکی میباشد و صرف مکالمه و مکاتبه در فضای مجازی امکان تحقق جرم موصوف را میسر نمی کند و تنها مورد مشابه صرفاً شکایتی تحت عنوان مزاحمت تلفنی می باشد که در این مورد نیز می بایست زن شاکی باشد که در موضوع شما شاکی نخواهد بود و اینکه ارتباط دو سویه بوده است فی المجموع جرم و مجازاتی برای شما بر اساس قانون متصور نیستیم .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود.
بسته به مفاد پیانها رابطه نامشروع محسوب می گردد و مشمول زنا نمی گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور نوع رابطه رابطه نامشروع تلقی خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر اثبات کنید رابطه فیزیکی نبوده در حد پیام و واتساپ و... بوده مشکلی پیش نمیاد