مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم کوچک

سلام من 21سالم اسمم صدیقه هستش میخوام بزارم ستاره میتونم؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قابل پیش بینی نیست . از طریق دادگاه اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به ادراه ثبت مراجعه اگر قبول نکردند به دادگاه مراجعه کنید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
امری دشوار اما ممکن است
در صلاحیت دادگاه می باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق اداره ثبت احوال اقدام و در صورت عدم موفقیت با تقدیم دادخواست پیگیری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری یموارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد حتما از طریق سایت از یک متخصص مشاوره بگیرید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

به ادراه ثبت مراجعه اگر قبول نکردند به دادگاه مراجعه کنید