مشاوره حقوقی رایگان - اخاذی بابت انتشار عکس های شخصی

باعرض سلام و خسته نباشید سرقت گوشی برادر خانمم که طرف با شماره خود عکس فیلم های شخصی رو به مخاطبین میفرسته و 11میلیون تا حالا گرفته واسه فردا 100میلیون میخواد شکایت کردیم و هرروز تهدید به انتشار عکسها میکنه چطوری میشه ما سریعتر مورد رو شناسایی بکنیم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید موضوع را از طریق دادسرای جرایم رایانه‌ای پیگیری نمایید چون موضوعات شما بی ارتباط با جرم رایانه‌ای نیست

لیلا قیطاسی

سرکار خانم لیلا قیطاسی:

سلام،از طریق پلیس فتا و دادسرای جرایم رایانه ای اقدام نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق دادسرای جرائم اینترنتی اقدام کنید در صورت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق پلیس فتا و دادسرای جرایم رایانه ای اقدام نمایید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ز طریق دادسرای جرائم اینترنتی اقدام کنید