مشاوره حقوقی رایگان - انسداد حساب

سلام تو رو خدا کمک کنید بهم من یه آنلاین شاپ فروش اینترنتی لباس داشتم برای حدود دو سال است بار اول این اتفاق افتادن یه نفر واسم پول‌ ریخته یک میلیون صد بعد من هم دیدم ولی یادم رفته لباس بفرستم واسش بعد رفته شکایت کرده بعد از یک ماه من متوجه شدم الان هم پیام دادم میگه شما کلاهبرداری تقصیر من بودن ولی الان از چهار میلیون پول برای رضایت میخاد چهار میلیون پول‌ بهش بدم برای رضایت یا همون یک میلیون صدشون که از حسابم کسر شده پولی که ریخته بود بسته برای رضایت من زنجان هستم اون خانوم مازندران بر اول هم هست چنین چیزی بر خوردم سر این که یادم رفته بفرستم لباس رو تو رو خدا جواب بدید چیکار کنم چهار میلیون بدم یا اون یک میلیون صد که از حساب کسر شده برای رضایت کافیه

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .توصیه می شود به اخاذی ایشان تن ندهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

کلاهبرداری نیس.به همان دادگاه مراجعه وازخودت دفاع نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر ایشان شکایت کلاهبرداری کرده باشد شما حتی در صورت دادن پول به ایشان ، باز هم ممکن است به مجازات محکوم بشوید پس بهتر است از خود دفاع نمایید. جهت مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.