مشاوره حقوقی رایگان - زمین

سلام و عرض ادب
بنده در شهرستان خوی یک قطعه زمین در شهرک گلشهر خوی دارای سند شش دانگ خریداری نموده ام و پس از خرید تمامی مراحل قانونی برای انتقال سند بنام خودم طی کرده و اکنون زمین با سند تک برگی و بنام خودم هست چون این زمین توسط تعاونی مسکن ارتش تفکیک شده و 2000 قطعه زمین در آنجا وجود دارد وقتی به شهرداری خوی برای گرفتن مجوز ساخت اقدام کردم به من مجوز ندادن و میگن فعلان باید صبر کنی تا مشکل با منابع طبیعی حل بشه اگه زمین مشکل داشت چرا موقع خرید و اقدام برای سند زدن چیزی نگفتن تا من نخرم موندم چکار کنم لطفان کمکم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام صدور سند ، ربطی به اجازه پروانه ساخت ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که شهرداری از صدور پروانه ساختمانی امتناع می توانید از طریق مراجع ذیصلاح همچون دیوان عدالت اداری الزام شهرداری به صدور پروانه درخواست نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام موضوع را از طریق تعاونی مذکور پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صدور سند ، ربطی به اجازه پروانه ساخت