مشاوره حقوقی رایگان - متراژ خانه باغ

برای احداث خانه باغ بر حسب متراژ زمین هست ؟ چه قانونی دارد ؟

و اینکه اگر مثلا زیربنای 25 متری مجوز داده شود آیا محدودیتی براین ندارد که دو طبقه ساخته شود ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.تا میزان 2.5 برابر مساحت تعیین شده اتاق کارگری و نگهبانی برای عرصه باغ موضوع جدول مصوب کمیسیون تبصره 1 ماده 1 استان به عنوان تشویق در راستای ماده 3 قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق مشاوره تماس بگیرید تا کامل توضیح دهم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اولاً جهت ایجاد اتاق کارگری و نگهبانی در اجرای ماده تبصره 1 ماده 1 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ از اداره جهاد کشاورزی مجوز اخذ نمایید ثانیا طبق دستورالعمل ایجاد اتاق کارگری و نگهبانی در عرصه‌های باغ زمینهای که کمتر از 1500 متر باشد قابل طرح در کمیسیون نخواهد بود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق جهاد کشاورزی مربوطه مجوز لازم را اخذ کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام مرجع اخذ مجوز ساخت ، اداره جهاد هستند
و اصولا با شرایطی خاص ، تا 25 متر یک طبقه مجوز ساخت اتاق نگهبانی خواهند داد ولی

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بهتر است با رعایت موارد فنی تنظیم گردد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام از طریق جهاد پیگیری نمایید