مشاوره حقوقی رایگان - امانت بردن ماشین سواری

با سلام و عرض ادب
حدود دو ماه پیش برادرم ماشین پراید بنده را ک مدل87 است به امانت بردن
چونکه برادر بودن هیچ مدارکی نگرفتم بعد با خودرو تصادف شدیدی کرد که خودرو با قبلش قابل مقایسه نیست و مقصر بیمه اش را داد و بیمه فقط خسارت تعمیر را داد و قیمت آفتی که کرده گردن نمیگیرد چه باید کرد

پاسخ ها :

ناصر اژدری

جناب آقای ناصر اژدری :

سلام دادخواست تامین دلیل بدین کارشناس رسمی دادگستری نظر بده وبعد یا معامله رو با خیار عیب فسخ یا مابه التفاوت قیمت فسخ کنید اگر میخواین فسخ کنید اول اظهارنامه اعلام فسخ بعد دادخواست تایید فسخ تقدیم محکمه حقوقی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با دادخواست تامین دلیل کارشناس میزان خسارت را برآورد و سپس دادخواست مناسب را تقدیم نماید