مشاوره حقوقی رایگان - تصادف خودرو امانت داده

خودروی خودمو به دوستی امانت دادم تا مسیری بره و برگرده .درمسیر زده به تیر برق وتیر خسارت دیده .تازه متوجه. شدم اون اقا گواهینامه نداشته .افسر امد برد پارکینگ میخواستم بدونم من میتونم شکایت خیانت در امانت بکنم بابت خسارت وماشینم چقدر زمان میبره تا از پارکینگ بیرون بیارم

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
شکایت به جرم خیانت در امانت بعید است به نتیجه برسد.
اگر تخریب عمدی بوده می توانید به جرم تخریب عمدی شکایت کنید.

کریم مویدی

جناب آقای کریم مویدی :

درود بر شما .کاربر محترم ،یکی از مصادیق احراز جرم خیانت در امانت ، اتلاف مال مورد امانت میباشد که در واقع ایشان موجب تلف یا ورود خسارت به مال مورد امانت شده است .اما رویه معمول دادگاه اینطور هست که ممکنه بعضی از شعبات نسبت به طرح چنین پرونده هایی حسب مورد ،قرار منع تعقیب یا برائت صادر کنند بر این استدلال که احراز وقوع هرجرمی مستلزم اثبات سونیت مرتکب میباشد .پیشنهاد میکنم ابتدا یه درخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دادگستری مطرح کنید سپی بر اساس نظریه کارشناسی صادره دادخواستی به خواسته مطالبه خسارت وارد مطرح نمائید .البته در کنارش هم پرونده کیفری دائر بر خیانت در امانت مطرح کنید تاچنانچه پرونده کیفری به نتیجه نرسید شما از قبل مطابق با پرونده حقوقی از قبل مطرح شده ، ادامه بدید و قطعا هم نتیجه خواهید گرفت . اینجوری از اتلاف وقت در رسیدن به حقتون هم جلوگیری میشود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیانت در امانت خیر جنبه حقوقی قابل پیگیریست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرم خیانت در امانت محقق نشده است و از باب حقوقی برای دریافت خسارت اقدام نمائید.
وانگهی زمان مشخص و معینی برای ترخیص خودرو از پارکینگ قابل بیان نمی‌باشد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خسارت را مقصر پرداخت می‌نماید و شما نیز 10 درصد ارزش خسارت جریمه قانونی می‌شوید مطابق قانون بیمه اجباری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
می توانید خسارت خود را مطالبه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شکایت کیفری می‌گیرد نیست که چرا عمدی برای خسارت زدن به اموال امانت گرفته شده وجود ندارد ولی طرح دعوی حقوقی میسر است و به پول خود میرسید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شکایت کیفری امکان پذیر نیست چرا که ارکان جرم خیانت در امانت را ندارد ولی طرح دعوی حقوقی امکان پذیر است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال تکراری است و در گذشته به نحو کامل و دقیق پاسخ داده شده است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

طرح دعوی حقوقی کنید موضوع خیانت در امامت منتفی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

طرح دعوی حقوقی نتیجه بخش خواهد بود نه کیفری چرا که موضوع خیانت در امانت نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به شرایط پرونده و پیگیری خودتان دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش مطروحه برای سومین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه خیانت در امانت ارکان مختص به خود را دارد اگر این ارکان وجود داشته باشد می‌توان شکایت کیفری کرد در غیر این صورت خیر

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مسأله برای چهارمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام خیر با توجه به اینکه ایشان سوء نیت مجرمانه نداشته خیانت در امانت نتیجه‌ای نخواهد داشت شما ابتدا تامین دلیل بگیرید و به استناد تامین دلیل دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیانت در امانت خیر اما خسارات را میتوانید از ایشان مطالبه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
جنبه کیفری باید برسی شود
موضوع را حقوقی میتوانید پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام پرونده کیفری خیانت در امانت منتفی نیست ولی شرایط خاصی دارد که باید بدانیم این شرایط در مورد شما وجود داشته است یا خیر

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مسأله برای پنجمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش برای ششمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

سمیّه اسکندری

سرکار خانم سمیّه اسکندری :

خیر تصادف بوده و اگر اهمال و تقصیر نکرده باشد خیانت در امانت نکرده

پویا علیزاده

جناب آقای پویا علیزاده :

تقاضای کارشناسی و مطالبه خسارت نمایید

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

خیر فقط میتوانید از وی خسارت بگیرید

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

خیانت در امانت نیست خسارت مالی مطالبه کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال قبلا پاسخ داده شده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شکایت کیفری بی تاثیر است کیفری نیست ولی طرح دعوی حقوقی مناسب است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرم خیانت در امانت نیست
ولی شما می توانید دادخواست مطالبه خسارت مطرح نمایید
و شما باید ابتدا تامین دلیل نمایید
و

هاشم ظهرابی

جناب آقای هاشم ظهرابی :

سلام خیر ایشون جرمی نکردند
میتوانید برای دریافت خسارت از طریق محاکم حقوقی اقدام کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

زمان طولانی نیست با داشتن سند مالکیت به دادگاه رجوع کنید

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام خیانت در امانت عنوان صحیحی نیست ،برای دریافت خسارات اقدام کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیانت در امانت خیر اما دادخواست خسارت بلی

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این پرسش برای هفتمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
زمان مشخصی را نمی‌توان تعیین کرد حضوری پيگير ماجرا شوید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

قاعده کلی در زمینه امانت دادن خودرو و پرداخت هزینه تصادف در طول این مدت اینگونه است که مسئولیت تصادف با مباشر و مرتکب جرم یعنی راننده است. در صورتیکه راننده تصادف کند تمام هزینه های به وجود آمده به عهده وی می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادخواست مطالبه خسارت باید داده شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بستگی به دفاع ایشان در دادگاه دارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
برای تحقق جرم نیاز به وجود سو نیت و قصد ارتکاب جرم است با توجه به فقدان این عنصر جرم خیانت در امانت محقق نخواهد گردید ولیکن امکان مطالبه خسارت وجود دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مسأله برای هشتمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با عنایت به توضیحات مذکور جهت اظهار نظر دقیق حقوقی موضوع مستلزم بررسی اسناد مدارک و اخذ اظهارات بیشتر می‌باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

طرح دعوی حقوقی باید مطرح شود موضوع کیفری نیست

نرجس  ايزد خواه

سرکار خانم نرجس ايزد خواه :

بله امکان شکایت کیفری خیانت در امانت و مطالبه خسارت برای شما وجود دارد به شرطی که اثبات کنید خود رو در ید ایشان بوده . زمان مشخصی برای روند رسیدگی در ایران وجود ندارد بستگی به شعبه دادسرا و حجم کارهای ان شعبه دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مسأله برای نهمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

محمد جواد پرویزی بابادی

محمد جواد پرویزی بابادی :

با توجه به شرایط بیان شده خیر اما از باب خسارت و تسبیب امکان رجوع به راننده مقصر وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
جرم خیانت در امانت نیست
ولی امکان اقامه دادخواست مطالبه خسارت وجود خواهد داشت

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

خیانت در امانت میشه و خروج ازپارکینگ زمانبر هست

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

قبلا به این سوال پاسخ داده شد ونیازی به تکرار نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

خیانت در امانت خیر. ولی بابت خسارت می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام خیانت در امانت متصور نیست

سید علیرضا امین

جناب آقای سید علیرضا امین :

خیانت در امانت متصور نیست اما میتوانید پس از تامین دلیل دعوی خسارت حقوقی را مطالبه کنید.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

ابتدا تامین دلیل بگیرید سپس دادخواست مطالبه خسارت بدهید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طرح شکایت خیانت در امانت نتیجه ای حاصل نخواهد شد نهایتا امکان مطالبه خسارات و افت قیمت را خواهید داشت.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

می توانید درخواست خسارات وارده نمایید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. با شکایت کیفری به نتیجه نمیرسید. باید برای مطالبه خسارت وارده دادخواست تقدیم کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این مسأله برای دهمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام بدوا تامین دلیل سپس دادخواست مطالبه خسارت مطرح کنید بهتر است مشاوره تلفنی داشته باشید

علی قبادی

جناب آقای علی قبادی:

سلام
موضوع فاقد وصف کیفری خیانت در امانت است.لکن از جنبه حقوقی خسارات وارده به شرط اثبات تقصیر قابلیت دریافت دارد.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلامم میتوانید مطالبه خسارت مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این سؤال برای یازدهمین بار در سایت به نمایش گذاشته شده است.