مشاوره حقوقی رایگان - صدای ضبط شده

از همسرم جدا شدم بدون نفقه و مهریه و برادرم وقتی فهمید گفت یه کاری میکنم ده برابرش رو بده براش پاپوش درست کرد که با کارت برادرم کلاهبرداری کرده و با تبانی هم تلفنی صحبت کردیم که شوهرم کارت برادرمو از کیف من برداشته و اینکارو کرده. پدرم فهمید و نزاشت من اینکارو ادامه بدم. برادرم الان با اون صدای ضبط شده از من شکایت کرده چون پای خودش گیره بابت کلاهبرداری با کارت. تمام خانواده هم شهادت میدن که نقشه برادرم بوده که همسر سابق من رو متهم کنه. متهم انتسابی به من نسبت داده شده تو دادیاری با همون صدای ضبط شده من. میتونه تو دادگاه هم استفاده کنه از صدا بر علیه من.با شهادت کل اعضای خانواده که این نقشه خود برادرم بوده و اس ام اس های تهدید و ویس های واتساپ که فرستاده برای من و برادرام میتونم ثابت کنم کار خودش بوده

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما واضح نیست . در صورت تمایل تماس بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به گفت و گو دارم صدای ضبط شده ملاک نیست لذا جهت توضیحات بیشتر از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صدای ضبط شده جز قرائن و امارات تلقی خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

صدای ضبط شده جز قرائن و امارات تلقی می شود