مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم اموال توسط پدر در زمان حیات

پدرم در زمان حیات خود اموالش را بین فرزندان تقسیم و تحویل نموده است و متن آن بشرح ذیل است در چند آیتم (مثلا فلان زمین را با موقعیت جغرافیایی داده ام به فرزندم فلانی و شهود تایید کرده که در تصرف فرزند است ) ویکی از فرزندان نوشته من هیچ مالی نمیخواهم و اعتراضی ندارم .
لازم به ذکر است که داخل این برگه وصی پدرم و ثلث پدرو مادر مشخص شده بعد از فوت پدر میشود این را باطل کرد.
پدر و مادر و همه فرزندان برگه را امضاء و اثر انگشت زده اند. شهود نیز تحویل مال را تایید کرده است .
امضاء شورای روستا و شورای بخش را نیز دارد.
باتشکر لطفا مرا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام برگه را به رویت یکی از وکلای محترم شهرتان برسانید توجه نمایید ،شخص بررسی کننده وکیل دادگستری باشد مشاور املاک یا موسسه حقوقی

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .امکان دارد اما برای تنظیم ان از یک وکیل بهره بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه در زمان حیات تقسیم صورت گرفته و تمام وراث در وضعیت فعلی آن را امضا و امضای شورای روستا رسیده است از اعتبار قانونی برخوردار است مگر اینکه دلایلی بر مخدوش بودن سند تنظیمی ارائه گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. اگر قرارداد در قالب وصیت باشد و سند مالکیت املاک ، به اسم فرزندان انتقال پیدا نکرده باشد ، بله شخصی که مالی را دریافت نکرده میتواند دادخواست ابطال وصیت زاید بر ثلث را نماید
زیرا هر شخصی میتواند فقط تا 1/3 از اموال خود را برای دیگران وصیت نماید
ولی اگر قرارداد در قالب وصیت نباشد خیر صحیح است
باید قرارداد بررسی گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر همچنان دارای ابهام می باشید می توانید از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید