مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه از ملک مشاع

باسلام و احترام،در روند پرونده مهریه ملک را که سند 6 دانگ ان بنام همسرم بوده توقیف کردم، اما 3 دانگ ان مبایعه نامه به نام پدرهمسرم و 1/5 دانگ ان به نام خودم میباشد. با اثبات مالکیت دانگ ها.. همسرم مالک 1/5 دانگ میباشد. آیا این ملک را که مشاع میباشد برای دریافت مهریه میتوان به مزایده برد؟ توضیح اینکه یکبار 6 دانگ ان مزایده شد اما چون خریداری نبود 3 دانگ ان به تعداد سکه های من در مرحله سند زدن بود که با شکایت خانواده همسر و داشتن مباینامه، دستور توقف مزایده را گرفتند. حالاراهکار چه میفرمایید؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به همان میزان یک و نیم دانگ که به نام همسر شماست می توانید توقیف و به مزایده بگذارید جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی تماس حاصل فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر شما و همسرتان در همان خانه ، زندگی میکنید خیر خانه جز مستثنیات محسوب میشود و قابل مزایده نیست
ولی اگر شما و همسرتان در همان خانه زندگی نمی کنید جز مستثنیات محسوب نمیشود و 1/5 دانگ قابل مزایده است
و شما باید در اجرای احکام ، دوباره درخواست کارشناسی مجدد برای تعیین قیمت خانه نمایید و مزایده انجام خواهد شد و اگر کسی حاضر به خرید خانه نشد شما میتوانید همان 1/5 دانگ را به خود انتقال بدهید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به میزانی که به نام همسر شماست میتوانید توقیف کنید