مشاوره حقوقی رایگان - مجازات عقد بدون اذن پدر برای عاقد

با سلام.دختر سیزده ساله من که با مادرش زندگی میکرد بدون اجازه من با پسری صیغه یکساله شده....از عاقد شکایت کردم...مجازات برای این عاقد چیست؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جرم نیست
ماده‌ 3 ـ مجازات‌ انتظامی تخلف‌ سردفتران‌ ازدواج‌ و طلاق‌ به‌ قرار زير است‌

1 ـ توبيخ‌ زبانی 2 ـ توبيخ‌ كتبی 3 ـ كيفر نقدی از سی ريال‌ تا پانصد ريال‌ 4 ـ انفصال‌ موقت‌ از دو ماه‌ تا يك‌ سال‌ 5 ـ انفصال‌ دایم‌ از شغل‌ سردفتری ازدواج‌ يا طلاق‌ يا هر دوی آنها.

و رأی دادگاه‌ بدوی نسبت‌ به‌ سردفتر در قسمت‌ فقرات‌ 3 و 4 و 5 قابل‌ تجديدنظر و تكرار تخلف‌ موجب‌ تشديد است‌

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت محقق بودن شرایط طبق قانون حمایت خانواده ماده 56 قابل مجازات کیفری و لغو حکم سردفتری ایشان خواهد شد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام ممکن است به محرومیت از اشتغال به شغل سردفتری محکوم شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ممکن است به محرومیت از اشتغال به شغل سردفتری محکوم شود