مشاوره حقوقی رایگان - مبانی استنباط

زهرا به حسن وکالت داده و در متن وکالتنامه نوشته شده:"حسن وکیل است که طلاهای متعلق به زهرا را به قیمت مناسب آب کند".
و حسن برود و طلاها را ذوب کند و بعدا اختلاف بیفتد، زهرا بگوید منظور من از آب کردن، فروختن بود و حسن بگوید منظور ذوب کردن بوده است؛

شما به عنوان قاضی پرونده به استناد چه دلیلی از ادله استنباط حکم صادر میکنید؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

دوست عزیز سوالات امتحانی را در دانشگاه بپرسید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

کلمات در معانی عرفی خود ظهور میکنند پس آب کردن یعنی فروختن

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بر اساس سایر مفاد قرارداد قابل تشخیص است