مشاوره حقوقی رایگان - ملک واگذاری

سلام.وقت بخیر.سوالم خیلی کوتاه میپرسم پدر بنده ملکی از پدرش بهش واگذار شده قولنامه ای و سند مادر ملک به اسم پدرشون هست. ولی الان خواهراش رفتن از ثبت هرکدوم یه سند مشاع گرفتن و ادعای ارث دارن درحالی که پدرشون به هرکدومشون دلبخواهی یه ارثی داده اونم قولنامه ای با امضای خودشون که حق خود را گرفته و اعتراض نداریم. خواستم بدونم ملک به پدرم واگذار شده قولنامه و چندتا شاهدیم امضا کردن خود پدرش هم امضا کرده
آیا خواهراش با اون سندهایی که گرفتن میتونن ادعایی داشته باشن. در ضمن اینا چه جوری سند مشاع ورثه ای گرفتن هرکدومشون از چه راهی ممنون. در ضمن الان پدرم باید چیکار کنه ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

سلام دوست عزیز با توجه به حساسیت موضوع پیشنهاد میشود از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید تا کاملا براتون شرح بدم

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر ملکی که پدربزرگ شما به پدر واگذار نموده است توسط خواهران پدر شما مبادرت به اخذ سند مالکیت مشاعی گردیده است ابتدا پدرتان باید اثبات مالکیت خود درقطعه زمین مذکور را اعلام و سپس اسناد آنها ابطال گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید نسبت به اثبات مالکیت و ابطال سند آنها اقدام کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

نسبت به اثبات مالکیت و ابطال سند آنها اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی طرفینی است. می توانید تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا دادخواست اثبات بیع و اثبات مالکیت و ابطال سند رسمی را مطرح نمایید تا

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نسبت به اثبات مالکیت و ابطال سند آنها اقدام کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست اثبات مالکیت و اثبات وقوع بیع دهید و بعد دادخواست ابطال سند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اول باید مالکیت خود را ثابت و بعد دادخواست ابطال سند بدهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید ابتدا دادخواست اثبات بیع و مالکیت و ابطال سند رسمی را مطرح نمایید