مشاوره حقوقی رایگان - عدم تطابق سمت سازمانی و فیزیکی و بروز حادثه در سمت فیزیکی

اگر در یک سازمان دولتی شخصی در یک سمتی غیر از سمت سازمانی ثبت شده در پرونده پرسنلی(به صورت صرفا فیزیکی) فعالیت کند و از طرفی برای این سمت فیزیکی نامه ابلاغ برای وی صادر نشده باشد، اگر در این سمت فیزیکی اتفاق و یا حادثه ای رخ دهد، آیا این شخص صرفا بعلت عدم قرار گرفتن در پست سازمانی مقصر هست؟ یعنی آیا فقط به این دلیل که در پستی فعالیت دارد که به صورت کتبی به وی ابلاغ نشده، مقصر هست. لازم به ذکر اینکه فرض بر این است که هیچگونه قصوری در وقوع اتفاق یا حادثه نداشته است. لطفا جواب را طبق ماده حقوقی برای حقیر مشخص نمایید.

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع شما نیاز به گفت و گو و توضیحات دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در هر صورت بخشی از تقصیر برعهده وی خواهد بود