مشاوره حقوقی رایگان - ظلم و ستم مدیر در خصوص فعالیت کاری و تخلف مدیر

سلام من کارمند قراردادی دانشگاه علوم پزشکی ... هستم 15 سال سابقه کار دارم 6 سال در شبکه بهداشت ... کار می کنم رشته تحصیلی من مهندسی صنایع - تولید صنعتی است پست سازمانی درج شده در حکم متصدی امور دفتری خورده است مدیر شبکه چند سال است من را شکنجه روحی می دهد من را ترور شخصیت کرده است به جای این که من را ارتقا دهد مدام کارهای پایین تر و برخلاف رشته تحصیلی به من می دهد و من را تهدید به اخراج می کند و بی خود من را 2 بار به تخلفات فرستاده است برای اینکه از خودم دفاع کردم چون قدرت دارد من را اذیت می کند از قدرتش سو استفاده می کند اما فردی که دیپلم دارد را رئیس کارگزینی کرده است و فرد دیگری را با دیپلم رئیس انبار ، مدام جای من را عوض می کند من 1 ماه پیش در انبار دارویی کارتن خالی می کردم و حواله می زدم باز جای من را عوض کرد برای ابلاغ زد که باید به پذیرش بروی مجبور شدم و به پذیرش رفتم در حالیکه این کار مغایر با رشته تحصیلی من است هر جا فکر کنید شکایت کردم اما رسیدگی نمی کنن و میگن اخراج می شوی خرج پدر و مادر م که فلج شدن با من است مستاجر هستم استرس و فشار خواب را از من گرفته است . دارد من زجر روحی و روانی می دهد چون کاری که به من داده است در تخصص من نیست . باید چکار کنم . با تشکر

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

باید به قرارداد خودتان رجوع کنید و ببینید قرارداد اولیه سمت شما چه چیزی بوده و در قرارداد چه چیزی آمده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام به بازرسی مراجعه نمایید و موضوع
را توضیح بدهید