مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب توسط دادستانی کل کشور

سلام
یک سالی هست ک حساب من از طرف دادستانی کل کشور بدلیل شرکت در سایتهای شرط بندی مسدود شده چطور میتونم برای باز شدن حسابم اقدام کنم و آیا موجودی حسابم ک مبلغ پنج ملیون تومان هست رو میتونم برداشت کنم و احتمال اینکه دادستانی برم و تشکیل پرونده بدن و مجرم شناخته بشم چقدره هیچ خبری ام نیس

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

برای رفع مسدودی باید به دادستانی مراجعه کنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برارفع مسدودی باید به دادستانی مراجعه نمایید. به احتمال زیاد دستگیر می شوید اما اگر با اول و وری باشد که بیشتر باخت بوده وخود منصرف از ادامه شده باشید مشکل خاصی پیش نیاید اما بهتراست یک وکیل انتخاب نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با دادستانی تماس بگیرید یا حضورا پیگیری کنید