مشاوره حقوقی رایگان - گزارش بازرس بیمه

با سلام
بنده 3ماه مغازه باز کردم و 2تا نیرو گرفتم
که مدت زیادی نیست پیشم هستن
ولی بازرس امد و بچه ها حول کردن گفتن بهشون که خیلی وقته پیش بنده مشغول به کارن مثلا 1سال و بازرس بیمه هم تو یه دفتر نوشت و رفت و فقط اسم فامیل من و گرفت و اسم و فامیل اون 2نفر ی که پیش بنده مشغول بودن و نوشت، بعد حقوق این فروشنده ها هر کدوم ماهی 1 میلیون تومان ه و بنده چون تازه شروع به کار کردم قادر به پرداخت بیمه این هارو ندارم و اصلا مشخص نیست که تین ها بمونن پیشمون یا برن به صورت ازمایشی هستن فعلا
الان بنده باید چیکار کنم که این 2 نفرو از لیست بیمه خارج کنم
ایا خودشون و ببرم اداره بیمه بگن که 2هفته است امدن و نمیخوان بیمه شن حل میشه موضوع ؟
لطفا راهنماییم کنید

صنف کاریمونم فروش بدلیجات هستش
و 3ماهه مغازرو گرفتیم

پاسخ ها :

گزارش بازرس بیمه