مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حساب

سلام، در پرونده ای حقوقی محکوم علیه به پرداخت مبلغی محکوم شده ، اجرائیه صادر شده و پرونده جهت اجرای حکم به واحد اجرای احکام مدنی ارسال شده لکن محکوم علیه از پرداخت محکوم به خودداری می نماید، باتوجه به اینکه در لایحه ارسالی درخواست توقیف حسابهای ایشان را کردم ایا بعد از توقیف وجه مورد نظر را دادگاه از حساب شخص به من پرداخت میکند یا فقط صرفا به جهت فشار به بدهکار حساب توقیف میشود؟ و اینکه این موضوع چقد زمان میبره تا به حقم برسم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت توقیف به حساب دادگاه واریز می شود و دادگاه نیز به حساب شما واریز می کند.