مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص اصالت امضا

با سلام. 6 سال بعد از فوت پدر بنده شخصی مراجعه نموده و با نشان دادن کپی قولنامه ای مبنی بر خرید بخشی از یک زمین متعلق به پدر اینجانب ادعا نموده است که 400 متر از آن زمین را (حدود 20 سال قبل) خریده است. با توجه به عدم اطلاع مادر و خواهر و برادرها از این موضوع نسبت به جعلی بودن امضا پدر مشکوک شده ایم. برای بررسی اصالت امضا باید شکایت تنظیم شود یا اینکه می توان قبل از آن از طریق کارشناسی بررسی نمود؟
با تشکر

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .هم می توانید تامین دلیل شود هم می توانید شکایت شود تا موضوع به کارشناسی ارجاع شود ودر ضمن برای اظهار نظر کارشناسی باید اصل مدرک ارایه شود نه کپی