مشاوره حقوقی رایگان - سو استفاده از مدرک تحصیلی توسط شرکت پیمانکاری

سال 89 مدرک تحصیلی خود را تنها برای رتبه بندی به یک شرکت پیمانکاری دادم برای مدت 2 سال. در پایان 2 سال نامه خروج از شرکت مذکور گرفتم. هم اکنون متوجه شدم شرکت مورد نظر بنده را از سال 89 تا پایان سال 96 (با تشکیل 3 بار مجمع) به عنوان عضو هیات مدیره مدیر عامل شرکت قرار داده بدون آنکه من از این ماجرا مطلع باشم. در حال حاضر نیز بدلیل بدهی مالیاتی حدودا 100 میلیونی حساب اعضای هیات مدیر از جمله من مسدود میباشد

پاسخ ها :

سهیلا غفوری منش

سرکار خانم سهیلا غفوری منش :

با سلام همانطور که مستحضر هستید خرید و فروش مدرک جرم محسوب میشود . ولی اگر برگه خروج از شرکت را داشته باشید واز آنجاییکه برای تغییر هییت مدیره نیاز به امضا اعضا می باشد می توانید ثابت کنید که امضا ذیل صورتجلسه ها جعلی بوده است رافع مسیولیت شما می باشد .
برای اثبات این امور نیازمند مشاوره با وکیل هستید .

یک وکیل

با سلام شما باید سریعا شکایت کنید هم جعل و سواستفاده از سند مجعول و سواستفاده از مدارک شناسایی شما،هم ابطال مصوبات در دادگاه حقوقی و پیشنهاد میشود حتما وکیل بگیرید.

یک وکیل

با همکارم سرکار خانم جرجانی هم نظر هستم